Categorieën

Onderwerpen A-Z

Ontdek Hutten >

Eventkalender 2017-2018

 • Meer info
  Do 3 aug - Zo 13 aug

  Theaterfestival Boulevard (kopie)

  Theater en amusement - 's-Hertogenbosch

  Theaterfestival Boulevard (kopie)

  Theaterfestival Boulevard is een ontdekkingsreis door de wereld van theater, muziek en dans. Het sfeervolle hart van het festival ligt aan de voet van de St. Jan in 's-Hertogenbosch maar de voorstellingen, concerten en projecten vinden verspreid over de hele stad plaats. Op de Parade vind je diverse gezellige kleine theatertentjes, een groot podium waar dagelijks een grote dagafsluiting plaatsvindt en een aantal openlucht-café's en restaurants. Elk jaar levert Hutten hier op haar beurt een artistieke bijdrage op culinair gebied. Eten 'Bij Jeroen' en gezellig keuvelen aan de bar van 'De Morgen'. 

  Iedere zomer weten zo’n 130.000 theater-, dans-, muziek- beeldende kunst- en filmliefhebbers hun weg naar het gratis festival te vinden. Of je nu komt voor het theater of gewoon om te borrelen, Den Bosch is op z'n best tijdens Boulevard.

 • Meer info
  video
  Di 14 nov

  Hutten Ideeën Tuin (HIT)

  Congres of kennisevent - Hutten Culinair Centrum

  Hutten Ideeën Tuin (HIT)

  Mis het niet, laat je raken! Kom naar HIT

  Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën, inspiratie en trends op het gebied van culinair en gastvrijheid. En met het verbeteren van producten en diensten. We betrekken onze opdrachtgevers, (potentiële) leveranciers en onze eigen samenwerkers graag bij de doorontwikkeling van onze diensten en producten. Dit doen we twee keer per jaar in onze zogenaamde Hutten Ideeën Tuin (HIT) in o.a. de keuken van het Hutten Culinair Centrum in Veghel. Tijdens de HIT kun jij de nieuwste ontwikkelingen proeven, zien, ruiken, horen en voelen. Laat je prikkelen tot je niet meer kunt. Oké, dat klinkt wat overdreven, maar het programma zit bomvol leuke nieuwe en lékkere dingen! 

  Het programma 
  We doen een rondje van de zaak: voor iedereen die achter de schermen wil kijken op het hoofdkantoor of THREE-SIXTY, het centrum voor circulaire economie. Natuurlijk zijn er weer lekkernijen om te proeven en kun je kennismaken met nieuwe producten en ontwikkelingen binnen Hutten, een kijkje in de toekomst nemen en er zijn diverse workshops. Een DJ zorgt voor gezellige muziek....er mag gedanst worden! Pak een drankje om even gezellig met elkaar door te praten. Voor je het weet is het alweer 19:00 uur. 

  We starten om 17:00 uur en het loopt tegen 19:00 uur op zijn einde. Bekijk hier een impressie van de laatste editie

  Wil je een keer inspiratie opdoen tijdens onze Hutten Ideeën Tuin? Meld je dan aan voor een volgende keer. Graag tot ziens!  

  De Hutten Ideeëntuin is te bezoeken voor met name samenwerkers, maar ook vrienden van Hutten, leveranciers en opdrachtgevers.