Categorieën

Onderwerpen A-Z

Ontdek Hutten >

Eventkalender 2017-2018

 • Meer info
  video
  Di 14 nov

  Hutten Ideeën Tuin (HIT)

  Congres of kennisevent - Hutten Culinair Centrum

  Hutten Ideeën Tuin (HIT)

  Mis het niet, laat je raken! Kom naar HIT

  Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën, inspiratie en trends op het gebied van culinair en gastvrijheid. En met het verbeteren van producten en diensten. We betrekken onze opdrachtgevers, (potentiële) leveranciers en onze eigen samenwerkers graag bij de doorontwikkeling van onze diensten en producten. Dit doen we twee keer per jaar in onze zogenaamde Hutten Ideeën Tuin (HIT) in o.a. de keuken van het Hutten Culinair Centrum in Veghel. Tijdens de HIT kun jij de nieuwste ontwikkelingen proeven, zien, ruiken, horen en voelen. Laat je prikkelen tot je niet meer kunt. Oké, dat klinkt wat overdreven, maar het programma zit bomvol leuke nieuwe en lékkere dingen! 

  Het programma 
  We doen een rondje van de zaak: voor iedereen die achter de schermen wil kijken op het hoofdkantoor of THREE-SIXTY, het centrum voor circulaire economie. Natuurlijk zijn er weer lekkernijen om te proeven en kun je kennismaken met nieuwe producten en ontwikkelingen binnen Hutten, een kijkje in de toekomst nemen en er zijn diverse workshops. Een DJ zorgt voor gezellige muziek....er mag gedanst worden! Pak een drankje om even gezellig met elkaar door te praten. Voor je het weet is het alweer 19:00 uur. 

  We starten om 17:00 uur en het loopt tegen 19:00 uur op zijn einde. Bekijk hier een impressie van de laatste editie

  Wil je een keer inspiratie opdoen tijdens onze Hutten Ideeën Tuin? Meld je dan aan voor een volgende keer. Graag tot ziens!  

  De Hutten Ideeëntuin is te bezoeken voor met name samenwerkers, maar ook vrienden van Hutten, leveranciers en opdrachtgevers.